Kenya

Men för i... stick och brinn då om då så behagar. Och hörde jag ditt namn nämnas? Nej.
Whats on earth made you think that?

Jag har kommit på en sak. Vara smart, ha etik och följa regler, allt i all ära, men att inte göra det, det är roligt.

Att andvända ord som "orka" funkar, man kopplar av på ett sätt. Man kan fokusera sig på att ha kul. Missförstå mig rätt, gå emot mina principer och bli bimbo/fjortis är något jag aldrig kommer göra, även om det ibland förfaller så. Jag har enbart insätt att geom att vara osmart är man genilaisk.  Visst stör man på människor som pratar fel svenska, hittar på ord som inte finns, lägger till egna ändningar och glömmer andra, men det får man helt enkelt ta med en nypa salt. Lev för guds skull.

En del tycks tro att livet är en slags tävling, de gör allt för att vinna och allt för att visa framfötterna; som om de faktiskt är bäst. Bara lev, ta det som det kommer. Idag ska jag fiska, vå får se om jag får någon fisk.



Idag på postrundan när jag var uppe på ekonomiavdelningen så möttes jag av en grupp människor, plötsligt tog de ton och drog med mig i sjunandet. En minut senare infann jag mig i konferansrummet och käkade smörgåstårta; det visade sig nämligen att Marie fyllde år. Smörgåstårta... Mmm gott,. Men oj vad är detta?! En skinkbit... Ja det var skinka i. Jag var sååå nära att äta den, men efter min upptäckt petade jag förisktigt bort vartenda bit. Inget kött för mig, tack! Lite loka till så var det smaskens, och kaffe efteråt såklart. Sedan åter till jobbet, en halvtimme försent.

Just nu sitter jag på kontoret, skall snart gå iväg för att scanna och kopiera några avtalspapper, fixa fram EA-ark och så vidare. Efter det så får vi se, leta fram lite råttbilder till fredrik kanske. Eller gå ned till packen för att titta lite på Stellan... Eller till IT för att snakca  lite med.. well vad han nu än heter så är han ju najs.

Ciao a tutti!
Abbracci, Ebba.

No woman no cry.

Ieri mia madre ha telefonato a me, lei sia triste. Ça me rend triste aussi. Med att avsked "okej då om det ska va så behöver vi inte ses på hela sommaren..." lade jag på. Efter en si sådär 3 nedlåtande sms hade jag svårt att somna. Skuld för något man inte gjort, är det möjligt? För om, om något skulle ske, tro för i .. inte att jag inte skulle ta skulden. Men hur mycket ska man ta? Ibland är mia madre som en blodigel, och ibland som en kall fisk.

Non voglio traslocare, e non voglio consolare. Sono molto stanca, stanca di tutti.
Lasciami solo.

För jag har just kopierat ett avtal på 7 miljoner, och n ågot jag gjorde gick snett....

RSS 2.0